Talksh-O-Meter [20-12-2020 UPDATE]

Vraag jij je ooit af, zat hij gister niet ook in een talkshow? Vanaf nu kun jij zien welke mensen vaak in talkshows zitten en welke mensen eigenlijk nooit. Vanaf 1 januari 2020 zijn alle talkshowgasten in de programma’s: Op1, Jinek, Beau, De Vooravond, DWDD en M hier te zien. Deze site update elk weekend. Laatste update was 20-12-2020.

In deze tijd vraag je je misschien ook wel af, hoe zit het met de corona-persoonlijkheden. Hier zie je dat de Ab Osterhaus curve ook bijna geplat is.

Mensen als Wouter de Winther en Ab Osterhaus zitten vaak in talkshows maar eigenlijk maar 1. de talkshow waar Ab Osterhaus in zit is alleen Op1. En die waar Wouter de Winther als gast komt is Jinek/Beau. Alleen talkshowgasten die meerdere keren in een talkshow zijn geweest staan in de database op deze site.

Meer geïnteresseerd in YouTube in plaats van TV. Lees dan ook over Stuk.TV en waarom ze met hun woensdagopdrachten stoppen.

*Zie je een fout in de data, laat het dan weten als comment en we gaan er naar kijken.
*Deze database is grotendeels tot stand gekomen door middel van scraping. Er kunnen dus kleine fouten in de data zitten.

38.783 thoughts on “Talksh-O-Meter [20-12-2020 UPDATE]